Carrièrebegeleiding

In het kader van verdere ontwikkeling of vertrek (outplacement) van medewerkers, bieden wij gerichte begeleidingsprogramma’s aan. Dit zowel individueel als groepsgewijs (eventueel in-company). Wat heeft VectorHR te bieden:

Maatwerk

In overleg met de opdrachtgever stellen wij het begeleidingsprogramma op maat samen. Uitgangspunt hierbij is een goede balans tussen gerichte begeleiding en budgettaire ruimte. Onze aanpak is persoonlijk en resultaatgericht en bestaat uit de hiernaast genoemde onderdelen. Deze delen samen vormen een compleet outplacementtraject.

Heroriëntatie

Soms kan een medewerker ondersteuning gebruiken bij het maken van de juiste loopbaankeuzes. Een goede keuze is ook in het belang van de werkgever. Het programma van VectorHR maakt drijfveren, competenties, mogelijkheden en belemmeringen inzichtelijk en koppelt deze aan een nieuw loopbaanperspectief.

Sollicitatietraining

Door het bieden van praktische ondersteuning tijdens het sollicitatieproces, wordt de kans op het vinden en verkrijgen van een nieuwe baan op korte termijn vergroot. Ons programma is succesvol: de meeste deelnemers vinden tijdens of kort na afloop van het traject een passende baan of ander toekomstperspectief.